Gordijnenatelier De Roos


De goedkoopste van Nederland

Neem contact op

Gordijnen

Door een jaren lange ervaring kunt u bij ons terecht om een bepaalde sfeer te creeren voor uw woning of slaapkamer of ruimte. Want al uw overgordijnen, vitrage worden door ons atelier op een vakkundig manier gemaakt.

Klik hier

Het atelier

Gordijnenatelier De Roos is een Jong en Dynamisch bedrijf en bestaat dit jaar 10 jaar.
Door een jaren lange ervaring kunt u bij ons terecht om een bepaalde sfeer te creeren voor uw woning of slaapkamer of ruimte...

Meer weten?

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze gordijnen neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we bekijken wat voor u kunnen betekenen

Klik hier

Gordijnatelier De Roos

Gordijnenatelier De Roos is een Jong en Dynamisch bedrijf en bestaat dit jaar 10 jaar. Door een jaren lange ervaring kunt u bij ons terecht om een bepaalde sfeer te creeren voor uw woning of slaapkamer of ruimte.

Want al uw overgordijnen of vitrages worden door ons altelier op een vakkundig manier gemaakt.

Bij ons betekent dat uw gordijnen voor een betaalbare prijs worden geconfectioneerd en compleet afgewerkt. Voorzien van vliesband, zij en onderzomen, enkele vlinder of triplooi en retourplooi op hanger verpakt en volledig vooraf en achteraf gecontroleerd. U kunt ook bij ons terecht voor vouwgordijnen.

Verder kunt u ook bij ons voor al uw verstelwerk van overgordijnen, vitrages en of door u zelf gekochte stof bij ons terecht en dit allemaal voor een betaalbare prijs.